måndag 22 oktober 2018

I projektet har eleverna fått ett nytt uppdrag i fredags. Nu är det dags för karaktärerna att söka arbete på hotellet som ligger på Långberget. Eleverna har i tidigare uppdrag skapat egna hotell och ett av dessa hotell kommer att stå på Långberget, resten av hotellen kommer att byggas upp ute i världen i olika engelsktalande länder.

I fredags tittade eleverna på en film, Tusen gånger starkare. I veckan kommer vi arbeta kring filmen. Filmen handlar om en skolklass där det börjar en ny elev som vänder "upp och ner" på hela klassen.

På fredag har vi Skoljoggen. Jag har tipsat eleverna om att ta på sig mjuka kläder direkt från morgonen, efter lunch springer vi Skoljoggen och sedan är det slut på skoldagen. Duschen blir smidigast, för eleverna, hemma. Självklart har eleverna möjlighet att duscha på skolan om så önskas. Vi slutar vanlig tid.

På onsdag har vi storsjung efter lunch och det är när eleverna i år 5 har idrott. Chanette och Erik har beslutat att starta onsdagen med idrott för klassen då vi i vanliga fall har svenska.

Nästa vecka har vi höstlov/läslov.

Måndag 22/10: Idrott, inne.
                         Utv.samtal.
Tisdag 23/10:   Utv.samtal
                         Svenskaläxa
                         Matteläxa
                         Samråd kl. 16.00
Onsdag 24/10: Idrott, inne.
                        Storsjung
                        Engelska läxa
Torsdag 25/10: Prov i biologi (NO)
Fredag 26/10: Skoljoggen

Kommande datum:
Vecka 44: Höstlov/läslov
Fredag 9/10: Disco
Torsdag 15/11: Bokbuss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar