måndag 9 september 2019

I morgon, tisdag, har vi Fotbollens Dag på LIKO arena. Som traditionen bjuder är det åk 6 som arrangerar denna dag. Eleverna har gjort lagen, spelschemat, schemat över dagen, placerat ut sig som domare etc. Ska bli spännande att äntligen få genomföra det planerade. Vi träffas i morgon på LIKO arena, dvs inte på skolan, kl. 8.00 för att förbereda innan övriga elever från de andra klasserna kommer. I slutet av dagen kommer vi bli kvar på LIKO när de andra går tillbaka till skolan för att städa undan. När vi städat klart och själva fått spela lite fotboll slutar eleverna, vilket blir kl.13.00. Ta med något att äta ur och med, samt en vattenflaska.

I morgon tisdag välkomnar vi alla till föräldramöte på Alviksskolan. Föräldramötet börjar kl.17.30 och vi börjar i matsalen, sen kommer vi gå ut till resp. klassrum. Vi går alltså till åk 6 nygamla klassrum.

Påminner om att det är nationella avlusningsdagar nu till helgen, 13-15 september. Kamma gärna igenom håret på jakt efter eventuella löss. Föräldrar har fått hem information om denna helg via mejl för ett tag sedan.


Vecka 37
Tisdag 10/9: Fotbollen Dag
                     Föräldramöte, kl.17.30 på Alviksskolan
Onsdag 11/9: språkval
                      hemkunskap
Torsdag 12/9: Bokbuss
                      idrott, ute
Fredag 13/9:


Vecka 38
Måndag 16/9: idrott, ute
                       slöjd
Tisdag 17/9: musik
Onsdag 18/9: språkval
                       idrott, ute
Torsdag 19/9: idrott, ute
Fredag 20/9:


Kommande datum:
Tisdag 24/9: K-dag, eleverna är lediga
                     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar