fredag 2 september 2016

Information inför vecka 36

Nu är vi i full gång med skolarbetet! I matte har vi arbetat med mätningar, i svenska har vi läst och skrivit dikter om glass. Vi har lärt oss mer om hjärnan och om att vi faktiskt själva kan styra våra tankar. I bilden tränade vi på att teckna Pokémons med fantastiska resultat. Kom gärna in och kika i barnens ritböcker. I onsdags hade vi en fin dag på Långberget med våra faddergrupper, barnen verkade mycket nöjda.

Läxor: Vi mjukstartar skolåret med att bara ha läxa i svenska denna vecka. Under tre veckor är läxan att läsa högt för någon därhemma, protokoll kommer hem på måndag och tas tillbaka till skolan på fredagar.

Detta händer under veckan:

Onsdag: Fotbollens dag på Liko arena. Hela skolan tränar fotboll tillsammans hela dagen. Ta på lämpliga idrottskläder och skor, viktigt med kläder efter väder. Vi får mat och dryck från skolan och med hänvisning till kostnadsfri skoldag vill vi inte att någon tar med sig hemifrån. Däremot är det bra om alla har med tallrik och bestick, vattenflaska kan också vara bra. Skoldagen slutar 13.05 och skolskjutsen går hem 13.15.

Torsdag: Föräldramöte! Hela skolan träffas 18.15 i matsalen för gemensam info, sen fortsätter vi på lågstadiet klassvis fram till 19.15. Varmt välkomna!

Fredag: Ta med läsprotokollet till skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar